یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵- 2016 December 4
کد خبر: DT-38686
تعداد بازدید: 72بازدید
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴
روباه های شنی بومی بیابان شمال آفریقا هستند و جسه خیلی کوچکتری نسبت به روبه های دیگر دارند
روباه شنی يكي از گونه هاي در معرض خطر انقراض در ايران است طول بدن اين حيوان ۵۲-۴۰ سانتيمتر و وزن آن ۵/۳ -۱ كيلوگرم است ،‌طول دم به ۳۹-۲۵ سانتي متر مي رسد . اين روباه به رنگ شن ديده مي شود و در مقايسه با روباه معمولي ، جثه كوچكتر و گوش ها نسبتا بزرگتري دارد. پشت گوشها سياه نيست و پشت بدن معمولا زرد مايل به نارنجي است ولي لكه سياه رنگي در زير چشمها دارد و دم ، زرد متمايل به قهوه اي و انتهاي آن سفيد است . در بين پنجه هاي دست و پا موهاي بلندي دارد. اين روباههاي كوچك صداي WOW از خود در مي آورند . در مناطق كويري روباه شني فراوان است و دليل آن شرايط زيست محيطي مناسب مثل حيوانات قابل شكار و غذاي فراوان است .
برچسب ها:

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.


dalirantangestan93@gmail.com


نام:
ایمیل:
* نظر :

پربازدید ها
پربحث ترین عناوین